Naar overzicht

LC Digitaal

U kunt Leeuwarder Courant op verschillende manieren online lezen

Wij zijn de hartslag van Friesland. Of het nu gaat om ‘groot’ of ‘klein’ nieuws: Leeuwarder Courant is altijd betrokken. Wij brengen u dagelijks nieuws, actualiteiten en informatie uit uw eigen regio en de rest van de wereld. Op papier en in digitale vorm. U hoeft dus niets meer te missen, waar ter wereld u ook bent! We hebben nieuwsdiensten die gratis toegankelijk zijn voor iedereen óf exclusief voor abonnees.

LC Digitale krant

Een digitale kopie van de papieren krant, inclusief alle mooie bijlagen, achtergrondverhalen en familieberichten. Houdt u van gemak, dan is de digitale krant beslist iets voor u. U kunt deze digitale variant zowel via het web als de app lezen. Of ga naar de App Store of Google Play en download de app van de digitale krant.

LC Nieuws App

Blijf bij en mis voortaan niets meer. Met de vernieuwde app van LC krijgt u altijd en overal gratis toegang tot het laatste nieuws. Door eenmalig in te loggen leest u voortaan ook het nieuws uit uw eigen woonplaats of gemeente. Wij houden voortdurend de vinger aan de pols of het nu gaat om ‘groot’ of ‘klein’ nieuws. 

Download nu de gratis nieuws app

Ga hiervoor naar de App Store of Google Play en download de nieuws app

Mijn Woonplaats

Bekijk de handige instructievideo en ontdek hoe eenvoudig het is om voortaan het nieuws uit uw eigen woonplaats te ontvangen. Bekijk video   

PREMIUM-artikelen

Onze PREMIUM-artikelen bieden verdieping van het nieuws. Ook de extra’s van de Leeuwarder Courant vallen onder PREMIUM, zoals het MEER magazine, bijzondere columns en commentaren. Met trots gemaakt voor de lezers die willen weten hoe het écht zit. In tekst, foto en video leggen wij uit wat het nieuws betekent voor u en uw omgeving.

PREMIUM-artikelen zijn gratis toegankelijk voor abonnees.

Nieuwsbrieven

Via onze nieuwsbrieven houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws, cultuur en abonnee- en lezersacties. De brieven zijn gratis te ontvangen.

Handig om te weten

Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Hier vindt u de antwoorden op de veelgestelde vragen.

Bekijk veelgestelde vragen

Registreren

Heeft u nog geen LC-account?

Registreer u nu voor het lezen van de digitale krant, de PREMIUM-artikelen en om gebruik te maken van onze service.

Direct contact

Voor vragen over digitaal lezen:
088 0320406
Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.
Bekijk hier de veelgestelde vragen