Naar overzicht

LC Digitaal

U kunt Leeuwarder Courant op verschillende manieren online lezen

Wij zijn de hartslag van Friesland. Of het nu gaat om ‘groot’ of ‘klein’ nieuws: LC is altijd betrokken. Wij brengen u dagelijks nieuws, actualiteiten en infotainment uit uw eigen regio en de rest van de wereld. Op papier en in digitale vorm. U hoeft dus niets meer te missen, waar ter wereld u ook bent! We hebben nieuwsdiensten die gratis toegankelijk zijn voor iedereen óf exclusief voor abonnees.

LC Digitale krant

Een digitale kopie van de papieren krant, inclusief alle mooie bijlagen, achtergrondverhalen en familieberichten. Houdt u van gemak, dan is de digitale krant beslist iets voor u. U kunt deze digitale variant zowel via het web als de app lezen. Of ga naar de App Store of Google Play en download de app van de digitale krant.

PREMIUM-artikelen

Onze PREMIUM-artikelen vindt u op de verschillende digitale kanalen van de Leeuwarder Courant zoals lc.nl, de nieuws app, de dagelijkse nieuwsbrief en onze socials. De PREMIUM-artikelen belichten unieke verhalen door gedegen onderzoeksjournalistiek en uitvoerige achtergronden. Het zijn altijd artikelen met net even meer diepgang.

* Als abonnee met een Compleet, Weekend + Digitaal of Digitaal abonnement heeft u onbeperkt toegang tot deze artikelen.

LC Nieuws App

Blijf bij en mis voortaan niets meer, want de LC brengt u nieuws, actualiteiten en achtergronden uit Friesland en de rest van de wereld. We houden voortdurend de vinger aan de pols of het nu gaat om onze regio, sport, cultuur of economie. Samen met u leven we mee met alles wat Friesland beweegt.

Download nu de gratis nieuws app

Ga hiervoor naar de App Store of Google Play en download de nieuws app

Nieuwsbrieven

Via onze nieuwsbrieven houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws, cultuur en abonnee- en lezersacties. De brieven zijn gratis te ontvangen.

Handig om te weten

Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Hier vindt u de antwoorden op de veelgestelde vragen.

Bekijk veelgestelde vragen

Registreren

Heeft u nog geen LC-account?

Registreer u nu voor het lezen van de digitale krant en om gebruik te maken van onze service.

Direct contact

Voor vragen over het digitaal lezen en het melden van een storing, kunt u terecht bij ons helpdesk:
088 - 800 2008
Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 07.30 tot 17.00 uur.
Bekijk de instructievideo's en de veelgestelde vragen Informatie abonnementen