Naar overzicht

 LC Digitale krant

Ontdek de digitale kopie van onze papieren krant, inclusief alle mooie bijlagen, achtergrondverhalen en familieberichten. Houdt u van gemak, dan is de digitale krant beslist iets voor u. U kunt deze digitale variant zowel via het web als de app lezen. Door de krant te downloaden, kunt u op een later moment zonder internetverbinding lezen. Handig als u bijvoorbeeld op vakantie bent. Zo heeft u altijd en overal, waar ter wereld u ook bent, toegang tot uw vertrouwde krant.

Volg onderstaand stappenplan om met uw abonnement toegang te krijgen tot de digitale krant.


Terug naar digitaal lezen pagina

Stap 1

Een digitaal account aanmaken en koppelen

Om de digitale krant te kunnen lezen, heeft u een digitaal account nodig bij de Leeuwarder Courant. Dit is het startpunt voor al uw online gebruik bij ons. Als u al een account heeft, kunt u dit gebruiken om in te loggen. Om te kunnen lezen, dient uw account gekoppeld te zijn aan uw abonnement. Als u uw wachtwoord vergeten bent, kunt u deze resetten.

Account aanmaken Wachtwoord vergeten

 

Uw account koppelen

Wanneer u uw account aanmaakt en aangeeft dat u al abonnee bent, wordt u automatisch doorverwezen naar het koppelscherm. Mocht dit om welke reden dan ook niet zijn gebeurd, of als het koppelen niet is gelukt, bezoek dan alstublieft alsnog het koppelscherm.

Account koppelen

Volg hier de instructies om uw abonnement te koppelen. Gebruik hiervoor uw postcode en huisnummer, en de laatste 3 cijfers van uw rekeningnummer. Betaalt u per factuur? Voer dan drie keer een 0 in.


Naar boven

Stap 2

Digitaal de krant lezen: kies uit 2 mogelijkheden

Digitaal de krant lezen kan op twee manieren, nadat u uw digitale account heeft aangemaakt en gekoppeld. We raden aan om de Krantenapp van Leeuwarder Courant te gebruiken op een tablet of mobiele telefoon voor de beste leeservaring. De app is speciaal ontworpen om het lezen van de krant zo gemakkelijk en aangenaam mogelijk te maken. Uiteraard kunt u de krant ook lezen op een computer.

Lezen via een computer  

Naar boven

Stap 3

Download de Krantenapp van Leeuwarder Courant

Download de Krantenapp van Leeuwarder Courant om de digitale krant op uw tablet of mobiele telefoon te kunnen lezen. U kunt de LC digitale krant app gratis downloaden en installeren via de onderstaande knoppen. Volg de stappen in uw app store om de app op uw apparaat te zetten.


Naar boven

Stap 4

Start met digitaal lezen via de Krant app

Heeft u de LC digitale krant app geïnstalleerd op uw tablet of telefoon? Dan kunt u direct beginnen met digitaal lezen.

  1. Open de Krantenapp.
  2. De krant van vandaag verschijnt direct groot in beeld.
  3. Log in met uw digitale account dat u in stap 1 heeft gemaakt.
  4. U kunt de digitale krant nu lezen.
  5. We wensen u veel leesplezier toe!

Terug naar de digitaal lezen pagina


Naar boven

Meer over digitaal lezen

Direct contact

Heeft u hulp nodig, of heeft u een andere vraag over digitaal lezen? Neem dan contact op met onze digitale helpdesk:
088 032 0406
Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17.00.