Naar overzicht

LC Nieuws App

Friesland

Blijf bij en mis voortaan niets meer, want de Leeuwarder Courant brengt u nieuws, actualiteiten en achtergronden uit Friesland en de rest van de wereld. We houden voortdurend de vinger aan de pols of het nu gaat om onze regio, sport, cultuur of economie. Samen met u leven we mee met alles wat Friesland beweegt.

Gratis actueel nieuws

Met de nieuwe app van de Leeuwarder Courant krijgt u altijd en overal gratis toegang tot het laatste nieuws. De app biedt ook achtergronden, reportages en interviews, die duiding geven aan het nieuws. U kunt eenvoudig uw eigen nieuws voorkeuren instellen met ‘Mijn Nieuws’. En via het menu kunt u uw eigen tijdlijn samenstellen door onderwerpen, journalisten en lokaal nieuws te volgen. Lezers kunnen ook foto’s en tips naar de redactie sturen.

PREMIUM-artikelen

Onze PREMIUM-artikelen vindt u op de verschillende digitale kanalen van de Leeuwarder Courant zoals lc.nl, de nieuws app, de dagelijkse nieuwsbrief en onze socials. De PREMIUM-artikelen belichten unieke verhalen door gedegen onderzoeksjournalistiek en uitvoerige achtergronden. Het zijn altijd artikelen met net even meer diepgang.

* Als abonnee met een Compleet, Weekend + Digitaal of Digitaal abonnement heeft u onbeperkt toegang tot deze artikelen.

* Heeft u een ander abonnement of nog geen abonnement? In deze uitzonderlijke situatie vinden wij dat elke noorderling recht heeft op onze informatie. Daarom hebben we besloten dat alle PREMIUM-artikelen tijdelijk vrij toegankelijk zijn.

Het leesgemak van de LC Nieuws App

- Het nieuws uit Friesland en uw directe omgeving binnen handbereik.
- Makkelijk swipen en tappen tussen nieuwssecties, artikelen, nieuwsfoto’s en nieuwsvideo’s.
- Ontvang notificaties van brekend nieuws: stel in of uw wel of geen notificaties wilt ontvangen.
- Stuur foto’s en tips naar de redactie.
- Lees gerelateerde nieuwsartikelen

Mis niets en download nu snel de gratis nieuws app.

Ga hiervoor naar de App Store of Google Play en download de nieuws app.

Registreren

Heeft u nog geen LC-account?

Registreer u nu voor het lezen van de digitale krant en om gebruik te maken van onze service.