Naar overzicht

LC Nieuws App

Friesland

Blijf bij en mis voortaan niets meer, want de Leeuwarder Courant brengt u nieuws, actualiteiten en achtergronden uit Friesland en de rest van de wereld. We houden voortdurend de vinger aan de pols of het nu gaat om onze regio, sport, cultuur of economie. Samen met u leven we mee met alles wat Friesland beweegt.

Gratis actueel nieuws

Met de nieuwe app van de Leeuwarder Courant krijgt u altijd en overal gratis toegang tot het laatste nieuws. De app biedt ook achtergronden, reportages en interviews, die duiding geven aan het nieuws. U kunt eenvoudig uw eigen nieuws voorkeuren instellen met ‘Mijn Nieuws’. En via het menu kunt u uw eigen tijdlijn samenstellen door onderwerpen, journalisten en lokaal nieuws te volgen. Lezers kunnen ook foto’s en tips naar de redactie sturen.

PREMIUM-artikelen

Onze PREMIUM-artikelen bieden verdieping van het nieuws. Ook de extra’s van de Leeuwarder Courant vallen onder PREMIUM, zoals bijzondere columns en commentaren. Met trots gemaakt voor de lezers die willen weten hoe het écht zit. In tekst, foto en video leggen wij uit wat het nieuws betekent voor u en uw omgeving.

De PREMIUM-artikelen zijn exclusief toegankelijk voor onze abonnees en ingelogde bezoekers met een gratis LC-account. Als abonnee met een Compleet, Digitaal of Weekend + Digitaal abonnement heeft u gratis en onbeperkt toegang tot alle artikelen. Als abonnee leest u meer en weet u meer. Heeft u (nog) geen of een andere abonnement, dan krijgt u van ons drie PREMIUM-artikelen per maand cadeau.

Het leesgemak van de LC Nieuws App

- Het nieuws uit Friesland en uw directe omgeving binnen handbereik.
- Makkelijk swipen en tappen tussen nieuwssecties, artikelen, nieuwsfoto’s en nieuwsvideo’s.
- Ontvang notificaties van brekend nieuws: stel in of uw wel of geen notificaties wilt ontvangen.
- Stuur foto’s en tips naar de redactie.
- Lees gerelateerde nieuwsartikelen

Mis niets en download nu snel de gratis nieuws app.

Ga hiervoor naar de App Store of Google Play en download de nieuws app.