Naar overzicht

  LC Nieuws App

Actueel nieuws

Met de app van LC heeft u altijd en overal toegang tot het laatste nieuws, achtergronden, reportages en interviews die het nieuws duiden. Stel eenvoudig uw voorkeuren in met 'Mijn Nieuws' en creëer een gepersonaliseerde tijdlijn via het menu door onderwerpen, journalisten en lokaal nieuws te volgen. Geniet ook van onze podcasts en daag uzelf uit met de dagelijkse NieuwsWordle puzzel, allemaal binnen handbereik in de app.

Volg onderstaand stappenplan om gebruik te maken van de Nieuws App.


Terug naar digitaal lezen pagina

Stap 1

Een digitaal account aanmaken en koppelen

Om onbeperkt in de Nieuws App te kunnen lezen, heeft u een digitaal account nodig bij Leeuwarder Courant. Dit is het startpunt voor al uw online gebruik bij ons. Als u al een account heeft, kunt u deze gebruiken om in te loggen. Om te kunnen lezen, dient uw account gekoppeld te zijn aan uw abonnement. Als u uw wachtwoord vergeten bent, kunt u deze resetten.

Account aanmaken Wachtwoord vergeten

 

Uw account koppelen

Wanneer u uw account aanmaakt en aangeeft dat u al abonnee bent, wordt u automatisch doorverwezen naar het koppelscherm. Mocht dit om welke reden dan ook niet zijn gebeurd, of als het koppelen niet is gelukt, bezoek dan alstublieft alsnog het koppelscherm.

Account koppelen

Volg de instructies om uw abonnement te koppelen. Gebruik hiervoor uw postcode en huisnummer, en de laatste 3 cijfers van uw rekeningnummer. Betaalt u per factuur? Voer dan drie keer een 0 in.


Naar boven

Stap 2

Download de Nieuws App van Leeuwarder Courant

Nu u uw digitale account heeft aangemaakt en gekoppeld, kunt u starten met lezen via de Nieuws App. Installeer de de app op uw tablet of mobiele telefoon om te beginnen. U kunt de app gratis downloaden en installeren via de onderstaande knoppen. Na het installeren, logt u in met uw digitale account en kunt u direct beginnen met lezen.

   
Naar boven

Stap 3

Start met lezen via de Nieuws App

Heeft u de LC Nieuws App geïnstalleerd op uw tablet of mobiele telefoon? Dan kunt u nu beginnen met lezen in de Nieuws App. Volg onderstaande stappen om aan de slag te gaan:

  1. Open de Nieuws App.
  2. Beantwoord de vragen om uw persoonlijke voorkeuren in te stellen.
  3. Log in met uw digitale account dat u in stap 1 heeft gemaakt.
  4. U kunt nu onbeperkt lezen in de Nieuws App.
  5. We wensen u veel leesplezier toe.

Terug naar de digitaal lezen pagina


Naar boven

Meer over digitaal lezen

Direct contact

Heeft u hulp nodig, of heeft u een andere vraag over digitaal lezen? Neem dan contact op met onze digitale helpdesk:
088 032 0406
Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 17.00.